IMG_4462.JPG

Elisa Ghekiere

Elisa is geboren en opgegroeid in Kortrijk. Zo ging ze naar het lager onderwijs in Kinderland en volgde haar middelbaar in Don Bosco. Vervolgens heeft ze drie jaar Bachelor kinesitherapie en revalidatiewetenschappen gevolgd aan de Universiteit van Gent. Hierdoor heeft ze een perfecte basis voor podologie om nog beter het menselijk lichaam te begrijpen en de klinische testen uit te voeren. Daarna behaalde ze haar bachelor in de podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Ze heeft dit steeds aangevuld met bijscholingen en stages om zo haar kennis en vaardigheden als podoloog te optimaliseren.

Stages: Ze volgde onder andere stage bij: Prof. Dr. Burssens (één van de beste voetchirurgen van Europa), Ilse Blanchaert (docent podologie en lid erkeninngscomissie podologie), de diabetes voetkliniek in Kortrijk en Roeselare, Running Center (Gespecialiseerd sportschoenadvies), Podologie Aelbers, De Twaalfde Man en Borginsole (drie toppers in podologie in België)

Bijscholingen: Ze blijft nog steeds bezig om haar verder te specialiseren. Zo volgt ze de specialisatie opleiding sportpodologie. Op deze manier krijgt ze nog een betere inzicht op de pahtologie en behandeling bij sporters. Verder behaalde ze de postgraduaat diabeteseducator aan de Vives Hogeschool te Brugge. Bij deze steeds groeiende populatie is een goede voetverzorging van levensbelang. Meer uitleg hierover vindt u bij de pagina diabeteseducator op deze site. Daarnaast is ze ook voetreflexoloog. Via de zenuwbanen kunnen klachten over het hele lichaam aangepakt worden om de voeten te manipuleren.

Werk: Elisa is gestart met een zwangerschapsvervanging bij Charlotte Dewulf te Koksijde waar ze nog steeds één dag per week werk. Daarnaast werkt ze bij groepspraktijk Vitalim te Zedelgem. Door verschillende disciplines onder één dak is een goede samenwerking mogelijk om de beste oplossing te bieden voor patiënten. Verder kunt u haar terug vinden in de praktijk te Kortrijk. Waar ze samen zit met zes orthopedisten (Dr. Michels F., Dr. Clockaerts S., Dr. Van Cauwelaert de Wyels J., Dr. Putzeys G., Dr. Van Der Maas J. en Dr. Barth J.)